8 Accesorii Esențiale Pentru Pilates Pe Reformer

8 Accesorii Esențiale Pentru Pilates Pe Reformer
8 Accesorii Esențiale Pentru Pilates Pe Reformer

Antrenamentele de Pilates pe Reformer sunt compuse din exerciții simple, la prima vedere, dar care necesită o coordonare deosebită între minte, trup & suflet. Antrenamentele de Pilates pe Reformer față de antrenamentele de pilates la podea care se realizează pe saltea, aduc un plus deoarece îți oferă posibilitatea să îți antrenezi mușchii picioarelor și ai brațelor.

Pentru ca să ai parte de antrenamente mai eficiente, complexe și pentru a beneficia de o gamă mai largă de exerciții te poți ajuta de accesoriile special concepute pentru reformere.

8 Accesorii Esențiale Pentru Pilates Pe Reformer
8 Accesorii Esențiale Pentru Pilates Pe Reformer

Cele 8 accesorii esențiale pentru Pilates pe Reformer cuprind cărămizile pentru cap și șezut, băncile, curele, platforme pentru sărituri, extensoarele, mingile și bastoanele.

Bastoane

Accesorii pentru Reformer – Bastoane

Bastoanele, cunoscute și ca bară, pentru reformer sunt utilizate atunci când sunt realizate exerciții de pilates, în picioare, pe reformer.

Curele

Accesorii pentru Reformer – Curele

Pentru a executa corect și în siguranță anumite exerciții de pilates pe reformer, aceste curele sunt esențiale. Îți lărgesc aria de exerciții pe care le poți face pe un reformer și îți oferă sprijinul de care ai nevoie pe durata acestor exerciții.

Vezi kit-urile de accesori pentru reformer, profită de un preț avantajos!

Cărămizi pentru cap & șezut

Accesorii pentru Reformer – Cărămizi pentru cap & șezut

Cărămida pentru cap este folosită pentru a ridica ușor capul în poziții înclinate și cel mai important pentru a realiza alinierea corectă a gâtului.

Iar cărămida pentru șezut este utilizată pentru nivelarea pelvisului în pozițiile de Pilates dar și în pozițiile de Yoga. Recomandăm o cărămidă lată pentru șezut, care poate să asigure susținerea ambelor oase ale fesierilor.

Bancă – Sitting Box

Accesorii pentru Reformer – Sitting Box

Banca de la Align-Pilates este alegerea perfectă pentru cei care doresc un grad de dificultate în programul de antrenament. Cu ajutorul acesteia îți poți antrena abdomenul, picioarele, fesierii, brațele cât și spatele.

Platformă pentru sărituri

Accesorii pentru reformer – Platformă pentru sărituri

Platforma pentru sărituri de la Align-Pilates reprezintă una dintre cele mai populare accesorii pentru Pilates reformer. Datorită platformei solide și stabile acum poți realiza și exerciții pliometrice pe reformer. De asemenea, Align-Pilates oferă mingea de antrenament cardio că alternativă la platforma pentru sărituri pentru reformer, pe care o poți lua în considerare.

Vezi Pachetele Reformer, cel mai bun preț cu accesorii incluse!

Extensoare

Accesorii pentru Reformer – Extensoare

Extensorul platforma poate fi utilizat impreuna cu salteaua convertor pentru a transforma reformerul într-o zonă de exersat pe saltea sau într-un pat drept complet care poate fi utilizat alături de un alt accesoriu pentru avansați și anume de un Cadrul Half Cadillac.  Extensorul platforma este, de asemenea, perfect pentru a mari zona pentru picioare în momentele în care faceți exerciții de pilates pe reformer în picioare. 

Minge Bossu

Accesorii pentru Pilates – Minge

Mingea de antrenament cardio de la Align-Pilates asigura o suprafață moale pentru perioada în care sunt realizate exerciții pe reformer. Datorită acestui lucru, utilizatorii pot realiza exerciții pliometrice pe reformer fără a avea parte de vreun disconfort. Mingea pentru antrenament permite realizarea de exerciții aerobice cu un nivel ridicat de energie și cu un impact foarte scăzut asupra corpului, ceea ce oferă posibilitatea de adăugare de exerciții noi.

Joseph H. Pilates este cel care a creat acest tip de exerciții și este sursa directă de unde provine denumirea de Pilates. Pilates a servit la începutul Primului Razboi Mondial ca ajutor în spitalul unui lagăr. Acesta a adus modificări paturilor de spital. A schimbat arcurile și le-a folosit ca rezistențe, creând astfel un prim echipament care are un rol semnificativ în reabilitarea pacientilor. După ce au observat o îmbunătățire musculară a pacienților sub tratament, medicii spitalului au început sa ii asculte sfaturile lui Pilates. Acest pat cu arcuri modificate a fost prima formă al actualului Reformer.

Be the first to comment

Adăugă un comentariu