Ieși din monotonie, schimbă stilul de antrenament!

Ieși din monotonie, schimbă stilul de antrenament!
Ieși din monotonie, schimbă stilul de antrenament!

Dacă simți că te-ai plafonat, nu mai ai energie să te antrenezi, ești plictisit de aparatele și exercițiile clasice, ai rămas fără idei în ceea ce privește planul tău de antrenament, atunci este cazul să faci o schimbare.

Schimbarea poate începe chiar de la accesoriile, aparatele și echipamentul de antrenament.

Dacă ești pasionat de crossfit, antrenament funcțional sau weightlifting, prima schimbare pe care o poți face începe chiar de la bara cu care te antrenezi.  Renunța la vechea bară ruginită și alege o bară cu înveliș ceramic, viu colorată, care îți va reda energia de care ai nevoie.  Învelișul ceramic cu o gama variată de culori îți va oferi posibilitatea să-ți alegi culoarea preferată pentru bara ta.

A doua schimbare pe care o poți face este să înlocuiești discuri negre si banale cu unele viu colorate.  Dintr-o gama larga de discuri, fie ele bumpere sau fontă, le găsești într-o gamă variată de culori, potrivindu-se perfect cu noua ta bara colorată.

Schimbarea continuă cu ținuta ta de antrenament.  Studiile arată că un echipament negru complet de sală mai mult îți reduce din energie și te indispune. Știm că negru ne face mai slabi, dar trebuie să ne gândim și la starea noastră din timpul antrenamentului. Așa că înlocuiește hainele negre cu cele mai viu colorate, dintr-un material de bună calitate, de preferat de compresie, mai ales în cazul celor care practică crossfit-ul power/weightlifting si chiar alergare.  Iar pentru a-ți proteja articulațiile alegeți și accesoriile potrivite la fel de colorate pentru a-ți oferi energia necesară unui antrenament reușit. 

Hidratându-ne avem energie, așa că renunță la vechiul bidon din plastic cu unul din oțel inoxidabil, ce îți va menține băutura preferată fresh pe tot parcursul antrenamentului, chiar și după. 

Odată ce conștientizezi toate informațiile de mai sus, tot ce rămâne de făcut este să dai un refresh echipamentului tău de antrenament, iar energia și ideile vor veni odată cu ele.

Spor la treabă!

Be the first to comment

Adăugă un comentariu