5 Beneficii Ale Pilatesului Pe Reformer

5 Beneficii Ale Pilatesului Pe Reformer
5 Beneficii Ale Pilatesului Pe Reformer

Într-o lume în care activitățile de zi cu zi ne ocupă tot timpul și suntem predispuși la sedentarism, ne simțim presați de societate și cei din jur și alegem activități sportive care ne pot agrava situația și ne pot provoca daune la nivel fizic. Documentația amănunțită este cea mai bună soluție atunci când vine vorba de a alege o activitate sportivă potrivită pentru corpul, mintea și sufletul nostru. De aceea, în rândurile care urmează, E Fit Solution vă prezintă 5 beneficii ale pilatesului pe reformer.

Citește și Curs de Pilates pe reformer

  1. Pilatesul pe Reformer conferă mai mare precizie în executarea exercițiilor, prin suportul oferit de aparat — modul în care aparatul vă ajută să executați corect antrenamente de Pilates este mult mai eficient și obțineți rezultatele dorite într-un timp mai scurt.
  2. Exercițiile Pilates pe Reformer sunt foarte numeroase și variate — numărul și varietatea de exerciții Pilates pe Reformer este destul de mare și se rezumă la imaginația voastră și a antrenorilor voștri, deoarece Reformerul de Pilates este un aparat complex care conectează mintea, corpul și sufletul într-un antrenament complet.
  3. Nu pune presiune pe încheieturi — ideal este să nu suprasolicităm încheieturile și să ne păstrăm articulațiile sănătoase în timp ce facem sport pentru a evita durerile și tratamentul medicamentos. Din fericire, Pilatesul pe Reformer nu pune presiune pe încheieturi și ne putem bucura de un antrenament complet fără probleme.
  4. Nu solicită corpul și organismul — Pilatesul pe Reformer nu solicită corpul și organismul, lucru care te ajută să menți o dietă sănătoasă. Antrenamentele solicitante precum cele cu greutăți solicită corpul și organismul și sporesc pofta de mâncare, astfel fiind mereu tentată să consumi mai multe alimente grase și nesănătoase. Corpul epuizat are nevoie de mai multe calorii, iar acest sistem de a acumula calorii pe care apoi să le arzi, nu este cel mai indicat mod de dezvoltare și poate fi destul de dificil.
  5. Echilibrează centrul de greutate — Pilatesul pe Reformer corectează postura și echilibrează corpul prin varietatea de exerciții special concepute pentru acest tip de antrenament.

Ce spui, ești pregătit să acorzi o șansă pilatesului pe reformer?

Be the first to comment

Adăugă un comentariu