Avantajele alergarii pe banda curbata nemotorizata

Beneficile alergatului:
Banda de alergat este un aparat de fitness care simuleaza o suprafata de alergat plata sau inclinata si care se pune in miscare cu ajutorul unui motor electric sau a fortei proprii din picioare.
Banda de alergare iti ofera un antrenament complet de tip cardio si exercitii pentru modelarea muschilor picioarelor si a feselor. Pentru a adauga un grad de dificultate antrenamentelor tale pe banda,poti utiliza chiar si greutati libere(kettlebell,gantere,vesta cu greutati sau benzi de rezistenta.
De asemenea sunt aparate de fitness ideale pentru slabit si ajuta la : 
  – accelerarea metabolismului
  – imbunatateste functiile sistemului cardiovascular si respirator
  – mareste anduranta
  – elimina stresul

DraxFit+ îți aduce a doua generație de benzi de alergare nemotorizate din seria Speedboard, o nouă generație de benzi ce oferă o experiență de alergare de neegalat. Este banda de alergare nemotorizată de cea mai bună calitate produsă vreodată. Permite utilizatorului să umble, să facă jogging, să alerge sau să facă sprinturi fără a trebui să facă vreo alta ajustare benzii decât să mute centrul de greutate al corpului în față și în spate.

Control maxim
Pășește pe această bandă și greutatea propriului tău corp o va aduce la viață! Începe să umbli, pășește puțin mai în față pe suprafața curbată și începe să alergi, pășește și mai în față și poți începe sprinturile, pășește mai în spate și banda se va opri. Construcția sa inovativă oferă o experiență naturală de alergare – este singura banda ce îti oferă același control pe care îl ai când pleci din fața ușii – tu dictezi ritmul, nu aparatul.

Rezultatul este asemănător cu cel al alergatului afară – nu aceasta este ideea?
Nu este altceva asemănător – este unic!

Banda de alergare nemotorizată DraxFit este prima bandă de alergare manuală care te lasă să alergi fără efort, reușind performanțe și antrenamente mai bune decât ai putea face pe o bandă motorizată sau pe pista de alergare. Profilul curbat cu suprafață de rulare moale se potrivește cu pasul tău, reduce presiunea pe articulații și îți permite să ajustezi viteza în mod natural, de la a sta pe loc la sprint, doar prin ajustarea poziției pe suprafața de rulare.

Antrenament lin pe termen lung
Concepută pentru performanță și calitate, banda de alergare nemotorizată DraxFit pe lângă că oferă o experiență fitness de neegalat, va funcționa o perioadă îndelungată de timp,iar tu te vei putea bucura de sesiunile tale cardio pe o perioada indelungata de timp,chiar pe viata,daca o vei folosi in propriul tau garage Gym.

Designul curbat
Designul curbat este definit de partea din față și spate mai ridicată, iar centrul este într-o poziție mai joasă, astfel utilizatorul poate forma pași mai mari, asigură viteză mai mare, cu pași mici viteza scade, iar când utilizatorul este poziționat în centru banda încetinește treptat până se oprește.

Alergare în natură
Atunci când utilizatorul pășește pe bandă, corpul este stimulat să pună presiune în degetul mare prima dată, imitând stimularea alergatului exterior. Cu 20-30% mai multă eficiență, garantată.

Avantajul benzii curbate este acela ca se poate utiliza in sala de fitness,acasa sau in propriul garage Gym. Nu ocupa mult spatiu, economisesti energie electrica,nefiind necesar conectarea acesteia la priza,iar cel mai mare avantaj este acela ca alergarea este cea naturala,anatomica,nu fortata ca si in cazul benzilor de alergat motorizate.

Te pregatesti de un semimaraton,maraton sau primul cross de 7 km din viata ta si nu prea ai timp sa te pregatesti specific in aer liber? Atunci banda curbata este echipamentul necesar in pregatirea ta,fie in sala ,fie in propria ta casa.

Esti pasionat de Crossfit si te pregatesti de primul tau concurs? Atunci pregatirea pe banda curbata nemotorizata este necesara,deoarece in competitiile de Crossfit doar benzile curbate se folosesc. Daca sala la care te antrenezi nu are una in dotoare,atunci poti achizitiona pentru tine una si te poti pregati in confortul casei tale.

Sfatul meu in calitate de antrenor este sa te apuci de treaba pe acest model de banda,iar o data ce vei incerca,nu vei mai renunta la ea in sesiunile tale cardio .

https://www.efitsolution.ro/benzi-de-alergare/banda-de-alergare-curbata-draxfit-curved-treadmill-nemotorizata-independenta.html

Spor la antrenament !!!

Cu drag,

Adriana Bartchevici – Antrenor

Be the first to comment

Adăugă un comentariu