De ce Pilates pe Reformer acasă la tine?

De ce Pilates pe Reformer acasă la tine?
De ce Pilates pe Reformer acasă la tine?

Poate te întrebi de ce ai avea nevoie de un reformer la tine acasă? În următoarele rânduri îți voi prezenta câteva motive pentru ați achiziționa propriul reformer la tine acasă.

Pilatesul pe reformer te ajută să te deconectezi de stresul cotidian atunci când ajungi acasă. Amenajează-ți colțișorul tău de relaxare fără să ai nevoie de prea mult spațiu și dedică-ți timp acestui tip de activitate.

Un antrenamnet de 40 minute-60 minute bazat pe exerciții de stretching și respirație te va ajuta să-ți relaxezi mușchii dar și psihicul după o zi încărcată.

Descoperă chiar acum Pachetul Pilates Homeuse


Dacă ești pasionat de pilatesul pe reformer, dar timpul tău este limitat și nu reușeșți să ajungi la sala, atunci pachetul pentru pilates acasă este soluția ta.

Pune-ți ideile de antrenament în practică chiar la tine acasă, efectuând un antrenament complex, lucrându-ți toți mușchii, deoarece reformerul este un aparat complex în care lucrezi toate grupele musculare.

Dacă eșți începător/începătoare și nu ști de unde să începi programul de exerciții, nu îți face griji. Cei de la Align Pilates vin în ajutorul celor începători prin canalul de Youtube Align Pilates, iar acolo vei regăsi filmulețe începând de la montarea aparatului până la programe de antrenament cu diferite grade de dificultate.

Dacă ești antrenor de pilates, dar dorești să-ți aprofundezi cunoștiințele și să stăpânești din ce în ce mai bine reformerul, atunci pachetul Home Use este soluția.

Chiar dacă predai clase de pilates pe reformer, o ora în plus de practică la tine casă, te va face să exersezi în largul tău ceea ce nu stăpânești foarte bine și să aprofundezi elementele pe care le cunoști, dar doreșți să atingi perfecțiunea.

Pentru un antrenor, reformerul la el acasă îl va ajută să își pregătească programul de antrenament pentru următoarea zi sau chiar pe întreagă săptămâna.

Comandă acum cu -30% la Pachetul Pilates Homeuse


Antrenor sau pasionat de pilates pe reformer, pachetul Align Pilates Homeuse este soluția ideală pentru cei care doresc să exerseze și să se deconecteze de stresul și oboseală zilnică, iar pentru cei cu experiență sau antrenori, reprezintă modul perfect de a exersa și excela la clasele lor.

Be the first to comment

Adăugă un comentariu