Rolul unui Analizator corporal profesional in salile de fitness si clinicile medicale

Accuniq BC 380 este unul dintre cele mai profesionale analizatoare a compozitiei corporale, care ofera intr-un timp foarte scurt (mai putin de 1 minut), un set de rezultate complete din punct de vedere clinic.
Datorita tehnologiei de masurare precisa, dispozitivul Accuniq poate monitoriza si evalua compozitia corpului si modificarile grasimilor si muschilor. De asemenea, analizatorul se poate conecta cu usurinta la diferite dispozitive precum imprimante, calculatoare sau telefoane prin aplicatia Accuniq. Datorita electrozilor special conceputi pentru glezne, nu este necesar sa va scoateti sosetele atunci cand va urcati pe el. In plus, multumita imprimantei termice puteti tipari rapid rezultatele.

Analizatorul corporal Accuniq BC 380 este singurul dispozitiv din acest sector care poate diagnostica obezitatea si masura tensiunea arteriala, conectand un monitor al tensiunii arteriale la dispozitiv. De asemenea, masuratorul optional pentru inaltime cu ultrasunete creste precizia rezultatelor si introduce automat aceasta.

Programul de gestionare a compozitiei corporale Accuniq Manager este o solutie usoara si rapida pentru salvarea rezultatelor utilizatorului. Acest lucru permite generarea comparatiilor diverselor analize din timp, pentru examinearea progreselor si personalizarea dietei in functie de rezultate.


Multumita rezultatelor obtinute, utilizatorul is va putea personaliza dieta pentru a atinge un stil de viata cat mai sanatos si echilibrat. Rezultatele, care pot fi imprimate cu usurinta, sunt extrem de usor de interpretat datorita raprezentarilor grafice a datelor pe ecran. De asemenea, sunt afisate pe ecran si rezultatele analizelor sistemice a compozitiei corpului pentru utilizatorii individuali.


Rezultatele tiparite sunt usor de inteles si permit compararea acestora cu gama sanatoasa pentru o analiza rapida si concisa. De asemenea, rezultalele afiseaza nivelul de apa totala a corpului, proteinele, minerale si grasimile care compun greutatea corpului. In plus, graficul de analiza a muschilor si grasimilor, arata greutatea, masa musculara scheletica si masa grasimilor corporale.

Graficul analizei pentru obesitate arata indicele de masa corporala si procentul de grasime in corp. Aceste informatii sunt apoi comparate cu indicatorii importanti ai obezitatii. Analiza evalueaza grasimea subcutanata si grasimea viscerala care sunt adesea strans legate de bolile fiziologice. De asemenea, graficul de analiza Lean/Fat mass arata masa musculara si masa de grasime a fiecareia dintre cele cinci parti ale corpului (bratul stang-drept,piciorul stang-drept si trunchiul).

Schimbarea compozitiei corporale impreuna cu masa musculara scheletica si grasimea corporala sunt indicatorii importanti pentru evaluarea progeselor utilizatorului. Analiza completa a datelor arata tipul de corp, varsta corpului, rata metabolica bazala, caloriile necesare pe zi, masa celulelor corporale, grasimea viscerala si gradul de obezitate. De asemenea, evaluarea echilibrului dintre partea dreapta si stanga in partile inferioare si superioare ale corpului, indica daca organismul isi mentine un echilibru intern constant.

De ce este important ca fiecare sala de fitness/crossfit,cabinet de nutritie sau centru de recuperare fizica si medicala sa aiba in dotare acest tip de aparat? Ei bine,pentru a urmari indeaproape evolutia clientului/pacientului si de ai prezenta lunar imbunatatirile fizice si clinice ale acestuia pe perioada colaborarii cu dvs. O evolutie fizica si medicala dovedita, il va motiva pe pacient in asa fel incat el sa dea tot ce e mai bun pentru a ajunge la obiectivul dorit,atat ca numar de kilograme,cat si la o stare de sanatate buna pentru o perioada indelungata.

Spre deosebire de cantarele clasice care arata doar greutatea corporala, Accuniq BC 380 este un analizator corporal complet,nu doar un cantar , deoarece acesta monitorizeaza absolut toate datele ce tin nu doar de greutatea corporala,ci si de masa musculara,apa din organism,dar si problemele de natura medicala,monitorizand tensiunea arteriala a pacientului/clientului,iar in functie de acest lucru antrenorul va putea intocmi un plan de antrenament specific in functie de starea si evolutia clientului,iar medicului sau kinetoterapeutului le va fi mult mai usor in programul de recuperare medicala.

Asadar invata sa lucrezi profesionist,acceseaza site-ul nostru www.efitsolution.ro si cere oferta pentru cel mai complet analizator corporal Accuniq BC 380.

Be the first to comment

Adăugă un comentariu