Pilates Pe Reformer Pentru Coloana Vertebrală

Pilates Pe Reformer Pentru Coloana Vertebrală
Pilates Pe Reformer Pentru Coloana Vertebrală

Coloana vertebrală este alcătuită din 34 de vertebre care diferă ca formă, mărime și număr impărțit pe regiuni. Stilul sedentar de viață, postura incorectă și stresul pun presiune pe coloana vertebrală.

Postura incorectă și stresul sunt doi factori pe care de multe ori nu îi conștientizăm. Adoptăm posturi incorecte când stăm la birou, la masă, când citim un e-mail pe telefon sau scriem un mesaj, când mergem aplecați pe stradă și nu acordăm atenție regiunii cervicale care trebuie să fie dreaptă tot timpul.

Ne putem întrebarea

Putem cataloga afecțiunile coloanei drept una dintre bolile secolului?
Regiunea cervicala coloana vertebrala
Regiunea cervicală. Sursă imagine: doctorulzilei

Joseph Pilates spunea că dacă la 30 de ani coloana ta este rigidă, ești deja un om bătrân iar dacă la 60 de ani ai coloana flexibilă, ești un om tânăr. Pilatesul pe Reformer împlinește peste 100 de ani de tradiție, ani în care oameni din întreaga lume au încercat aceste exerciții și s-au bucurat de îmbunătățirea calității proprilor vieți.

Corectează-ți postura și eliberează presiunea asupra coloanei prin exercițiile de Pilates pe Reformer. Datorită multiplelor beneficii pe care le aduce devine ușor un stil de viață sănătos care combate sedentarismul.

Descoperă echipamente necesare antrenamentului Pilates pe reformer

Exercițiile de Pilates pe Reformer te ajută să îți lucrezi toți mușchii, să obți control asupra mișcărilor tale și să îți relaxezi mușchii încordați pentru a elibera presiunea acumulată de-a lungul zilei.

Joseph H. Pilates este cel care a creat acest tip de exerciții și este sursa directă de unde provine denumirea de Pilates. Pilates a servit la începutul Primului Razboi Mondial ca ajutor în spitalul unui lagăr. Acesta a adus modificări paturilor de spital. A schimbat arcurile și le-a folosit ca rezistențe, creând astfel un prim echipament care are un rol semnificativ în reabilitarea pacientilor. După ce au observat o îmbunătățire musculară a pacienților sub tratament, medicii spitalului au început sa ii asculte sfaturile lui Pilates. Acest pat cu arcuri modificate a fost prima formă al actualului Reformer.

Be the first to comment

Adăugă un comentariu